26-07-2016 - Lappie Lapstok

foto

Zomeroptredens Cadzand-Bad 2016

Vorige zomer waren de optredens in De Sporthal zo'n succes, dat we weer data hebben gepland voor een vervolg! Na afloop natuurlijk weer het reuzebellen blazen.

Lappie Lapstok en De Wensappel
Een interactieve familievoorstelling met live gezongen liedjes en antieke, Tsjechische marionetten! Gespeeld in het rijdend poppentheater.
Tatoe de tovenaar heeft zo'n zin in een appeltje. Maar wanneer hij bij de appelboom komt, zijn ze wederom allemaal op. Houdt dan niemand rekening met elkaar in dit bos? Maar daar weet Tatoe wel wat op om de bosbewoners een lesje te leren! Hij tovert een gouden appel in de boom. Een wensappel die hun goedhartigheid op de proef zal stellen... 

Data voorstellingen: dinsdag 19 en 26 juli, 2 en 23 augustus
Locatie: De Sporthal, Noorddijk 3 Cadzand
Aanvang voorstelling: 19.00 uur, de deur opent om 18.50 uur.
Leeftijd: De voorstelling is gericht op de leeftijd 4 t/m 9 jaar. Reuzebellen blazen vanaf 3 jaar.
Kosten: 3,50 euro p/p, bellen blazen 1,50 euro p/p per 15 minuten
Aanvang reuzebellen blazen: 19.50 uur (bij droog weer). Vanaf 3 jaar.
Kaartverkoop: Vanaf dinsdag 12 juli zijn kaartjes voor alle data vooraf te koop in de kantine van De Sporthal! Op de avond van het optreden kan je ook kaartjes kopen vanaf 18.30 uur, mits het niet uitverkocht is. Het reuzebellen blazen is weersafhankelijk, dus na afloop van de voorstelling kun je daar apart je kaartje voor kopen. Let op: er zijn geen telefonische reservaties mogelijk!

Bij de sporthal is er een frituur en bar voorzien, ook staat er een speeltoestel! Vooraf iets komen eten is dus mogelijk!

Meer informatie op www.lappielapstok.com» Terug naar actueel
» Archief

 
Copyright © 2022 De Sporthal Cadzand - All Rights Reserved - Website realisatie: Ultility.nl